Accesibilitate

Disclaimer

Atelierul de Pizza își continuă eforturile de a îmbunătăți în mod constant accesibilitatea site-ului și a serviciilor sale, în convingerea că este obligația noastră morală colectivă să permitem utilizarea fără întreruperi, accesibilă și nestingherită și pentru cei dintre noi cu dizabilități.

Într-un efort continuu de îmbunătățire și remediere continuă a problemelor de accesibilitate, de asemenea, verifică în mod regulat site-ul atelieruldepizza.ro pentru a identifica și a remedia toate posibilele bariere de accesibilitate de pe site-ul nostru.


În ciuda eforturilor noastre de a face toate paginile și conținutul de pe atelieruldepizza.ro pe deplin accesibile, este posibil ca unele conținuturi să nu fi fost încă pe deplin adaptate la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Acest lucru poate fi cauzat de neidentificarea soluției tehnologice celei mai potrivite.

Aici pentru tine

Dacă întâmpini dificultăți cu orice conținut de pe atelieruldepizza.ro sau ai nevoie de asistență cu orice parte a site-ului nostru, te rugăm să ne contactezi în timpul programului normal de lucru, așa cum este detaliat mai jos și te vom ajuta cu plăcere.

Contactează-ne

Dacă dorești să raportezi o problemă de accesibilitate, ai întrebări sau ai nevoie de asistență, te rugăm să contactezi serviciul de asistență a clienților Atelierul de Pizza după cum urmează:

Email: atelieruldepizzacluj@gmail.com
Telefon: +40 747 064 046
Orar: L-V 09-17

Ai 30% la Combo Burger și la Pizza Diavola între 19-25.02 - ofertă disponibilă doar prin aplicația Atelierul de Pizza!

X