Unele produse din meniul nostru pot contine alergeni. in cazul in care sunteti
intolerant/alergic la un ingredient, inainte de a comanda orice preparat din
meniul nostru, consultati lista cu ingredientele continue de preparate si/sau
intrebati personalul unitàtii.
Alergenii din alimente se pot incadra conform Directive CE 2000-13. in
urmatoarele grupe:
- Cerealele care contin glucoza obtinute din grau, secara, orz, grau spelt, grau
dur sau hibrizi a acestora si produse derivate. - Crustacee si produse derivate.
- Ouà si produse derivate.
- Peste si produse derivate.
- Arahide si produse derivate.
- Soia si produse derivate.
- Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza).
- Fructe cu coaja lemnoasa, adicà: migdale, alune de pädure, fistic, precum si
produse derivate. - Telina si produse derivate.
- Mustar si produse derivate.
- Seminte de susan si produse derivate.
- Dioxidul de sulf si sulfiti in concentratii mai mari de 10 mg/kg sau 19
mg/kg S02 total. - Moluste si produse derivate.