Alergeni

Unele produse din meniul nostru pot contine alergeni. in cazul in care sunteti
intolerant/alergic la un ingredient, inainte de a comanda orice preparat din
meniul nostru, consultati lista cu ingredientele continue de preparate si/sau
intrebati personalul unitàtii.
Alergenii din alimente se pot incadra conform Directive CE 2000-13. in
urmatoarele grupe:

  1. Cerealele care contin glucoza obtinute din grau, secara, orz, grau spelt, grau
    dur sau hibrizi a acestora si produse derivate.
  2. Crustacee si produse derivate.
  3. Ouà si produse derivate.
  4. Peste si produse derivate.
  5. Arahide si produse derivate.
  6. Soia si produse derivate.
  7. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza).
  8. Fructe cu coaja lemnoasa, adicà: migdale, alune de pädure, fistic, precum si
    produse derivate.
  9. Telina si produse derivate.
  10. Mustar si produse derivate.
  11. Seminte de susan si produse derivate.
  12. Dioxidul de sulf si sulfiti in concentratii mai mari de 10 mg/kg sau 19
    mg/kg S02 total.
  13. Moluste si produse derivate.